Løsninger

Effektivisér arbejdspladsen med trådløs kommunikation

Giv dine medarbejdere det bedste udgangspunkt for at give kunder og samarbejdspartnere den bedst mulige og mest effektive service. Hos SECCOM har vi specialiseret os i trådløs kommunikation til en bred vifte af virksomheder og brancher. Alle løsninger skræddersyes den enkelte virksomhed, så den trådløse kommunikation effektiveres på baggrund af jeres ønsker og behov. Læs med her og bliv klogere på vores forskellige ydelser og services.

Altid forbundet

Sig farvel til larmende højtaler-meddelelser, gamle telefonsystemer og langsomme SMS systemer.

Med en opdateret og tidssvarende kommunikationsløsning fra Seccom, kan dit team modtage opkald, håndtere kundeforespørgsler og kommunikere sikkert – alt sammen fra én enhed.

Designet til lynhurtig service

Trådløse Call Points kan placeres rundt omkring i butikkerne, i prøverum, ved leveringssteder eller ved click & collect udlevering.

Frihed fra Wi-Fi

Vores headsets og håndradioer er ikke afhængige af Wi-Fi til at kommunikere, så de er ikke sårbare over for de samme sikkerhedsrisici, strømafbrydelser eller nedbrud på internettet.

Styrk effektiviteten i udfordrende tider

Detailhandlen er mere konkurrencedygtig end nogensinde. Forbedr dine margener og øg produktiviteten ved at bruge medarbejderne mere effektivt. Et førende britisk supermarked, der bruger VoCoVo løsningen, rapporterede om besparelser på 2,5 millioner pund ved at reducere de gennemsnitlige årlige antal skridt for kollegerne med 142 km og reducere spildtiden med 6,2 %.

null

Håndradioer med headset

Læs mere her

null

Vocovo

Læs mere her

null

Cases / referencer

Læs mere her

Kontakt Seccom

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 42 90 33 36 eller send en mail til info@seccom.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.