Restauration / Hotel

Det femstjernede kommunikationshotel

På hoteller og i restaurationsbranchen er det den hyppige interaktion mellem personalet bag kulisserne, der sikrer gæsternes tilfredshed og sikkerhed. Og med et stigende behov for virksomheder for at yde enestående kundeservice for at få kunderne til at vende tilbage, er en professionel tovejs kommunikationsløsning en nødvendighed. Den vil sikre problemfri og integreret kommunikation mellem alle medarbejdere: fra receptionen til rengøring og sikkerhed.

Tillidsfuld, opmærksom service

Krav til diæt? Særlige ønsker? En mojito mere? Vi har styr på det. Med VoCoVo kan dit team tjekke med køkkenet, hjælpe kunderne og tage imod bestillinger uden besvær direkte fra deres headset.

Krystalklare og sikre konferencer

Fuld duplex-kommunikation betyder, at alle kan tale og lytte på samme tid med krystalklar lyd.

Kundeservice og medarbejderpleje

Tovejsradioer har vist sig at være et stort aktiv i hotel- og restaurationsbranchen. Radioer giver klar og diskret kommunikation mellem køkken- og front-of-house-personale på tværs af store steder uden problemer. Brugen af tovejsradioer i hotel- og restaurationsbranchen har også vist sig at reducere stress, især i travle perioder.

5 skarpe fordele ved bedre kommunikation:

Hurtig løsning af kundeproblemer eller forespørgsler
Sikre gæsternes sikkerhed
Øge effektiviteten for medarbejderne
Forbedre gæsteoplevelsen
Håndtering af nødsituationer

null

Håndradioer med headset

Læs mere her

null

Vocovo

Læs mere her

null

Cases / referencer

Læs mere her

Kontakt Seccom

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 42 90 33 36 eller send en mail til info@seccom.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.